Τα ποστ του Τόμας που έφεραν τριγμούς στον Παναθηναϊκό (pics)

Μεγάλη κουβέντα έχουν σπείρει τις τελευταίες ώρες τα ποσταρίσματα του Ντεσόν Τόμας στα social media αναφορικά με τα «μηνύματα» που μπορεί να κρύβουν.

Τα ποστ του Τόμας που έφεραν τριγμούς στον Παναθηναϊκό (pics)

Ιδιαίτερα ενεργός είναι στα social media ο Ντεσόν Τόμας τις τελευταίες ώρες, με ποσταρίσματα που έχουν σπείρει μεγάλη κουβέντα και συζητήσεις ιδιαίτερα στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Βλέπετε, σύμπτωση ή όχι, αυτά ήρθαν με διαφορά λίγης ώρας από τη δημόσια διαφωνία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα συμβόλαια των παικτών και τη μείωση σε αυτά, παρά τη συμφωνία της Euroleague με την Ένωση Παικτών (ELPA) για πληρωμή του 85% σε περίπτωση που συνεχιστεί η διοργάνωση και του 80% σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως έχουν δουλέψει το 65% και ζητάνε να πληρωθούν το 80% και πρόσθεσε «να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».

Το πρώτο ποστάρισμα λοιπόν του Τόμας, για τον οποίο φήμες, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για πρόταση μείωσης πολύ πάνω από το 20%, έγραψε στα social media πως «το πραγματικό τεστ για την ηγετικότητα είναι πόσο καλά λειτουργείς την περίοδο της κρίσης» και πολλοί το ερμήνευσαν ως μια έμμεση απάντηση.

Συνέχισε δε με ένα νέο ποστάρισμα, όπου έβαλε μια φωτογραφία που αναγράφει τα στατιστικά του και τονίζει πως είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Παναθηναϊκού μαζί με τον Καλάθη. Ίσως κι αυτό να κρύβει κάποιο μήνυμα.