Ντιλέινι για ΜακΚίσικ: «Σεβασμός»! (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε ανοικτά για την περίοδο που έκανε φυλακή και τον «χειροκρότησε» ο Μάλκολμ Ντιλέινι.  

Ντιλέινι για ΜακΚίσικ: «Σεβασμός»! (pic)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια με αποτέλεσμα να κάνει φυλακή για ένα διάστημα. Δεν διστάζει να μιλάει γι αυτή τη στιγμή της ζωής του, να παίρνει δύναμη και να δίνει μέσα από αυτή την ιστορία.

Mακ Κίσικ: «Κολλήσαμε με τον Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό»

«Είμαι τυχερός. Πολλοί δεν φτάνουν σε αυτό και μετά να έχουν κανονική ζωή και να πετυχαίνουν. Δεν έχεις απάντηση στο γιατί το έκανα. Ακόμα δεν ξέρω. Όλοι περνούν δύσκολα. Τώρα πολύ περνάνε δύσκολο με τον κορονοϊό. Με όσα συνέβησαν κάθισα και σκέφτηκα. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εμένα. Για 2-3 χρόνια μετά δούλευα σαν τρελός. Πώς να μην πετύχεις;» είπε στο instagram του eurohoops ενώ για τη φυλακή ανέφερε…

«Αυτή η περίοδος τώρα με την γυναίκα μου είναι η πρώτη φορά που κοιμάμαι άνετα σε κρεβάτι. Ήθελα να έχω μεγάλο καναπέ και να κοιμάμαι εκεί. Πολλά βλέπεις και ζεις στην φυλακή. Λες ότι δεν θέλω αυτό στην ζωή μου. Στην φυλακή είσαι εσύ και οι τοίχοι. Πρέπει να σκεφτείς λοιπόν και αυτό έκανα».

Την τόλμη του να μιλάει ανοικτά γι αυτό το θέμα «χειροκρότησε» ο Μάλκολμ Ντιλέινι που έγραψε πάνω από το θέμα «σεβασμός» για τον παίκτη του Ολυμπιακού.