Τέλος ο Μπλατ από τους Νικς (pics)

Δεν κράτησε και πολύ η συνεργασία του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ με τους Νιου Γιορκ Νικς καθώς οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. 

Τέλος ο Μπλατ από τους Νικς (pics)

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Ντέιβιντ Μπλατ από τους Νιου Γιορκ Νικς. Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής που είχε αναλάβει καθήκοντα front office της ομάδας, αποχωρεί καθώς οι δυο πλευρές δεν επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Η συνεργασία ανάμεσα στον ίδιο και τους Νικς κράτησε μόλις τέσσερις μήνες και πλέον ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, αναζητά τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Έχω αρκετά πλάνα που είναι στην κατεύθυνση που βρισκόμουν. Απόλαυσα την εμπειρία. Έχω μερικές άλλες επιλογές στο ΝΒΑ, αλλά υπάρχουν κάποια διαφορετικά πράγματα που θα ήθελα να βάλω ως προτεραιότητα. Θέλω να βοηθήσω και να διδάξω ανθρώπους του αθλητισμού -και όχι μόνο- να χρησιμοποιούν τις αξίες και τα μαθήματα ζωής που πήρα εγώ μέσω του αθλήματος», είπε σε δηλώσεις του στο «sport5.co.il».

Να σημειωθεί, ότι στον οργανισμό των Νικς είχε καλέσει τον Ντέιβιντ Μπλατ ο πρώην πλέον πρόεδρος, Στιβ Μιλς που επίσης αποχώρησε.

Μετά από αρκετές ανακατατάξεις λοιπόν και με την ομάδα να ξεκινά μια νέα σελίδα στην ιστορία της, ο Μπλατ δεν υπολογιζόταν από το νέο ισχυρό άνδρα, τον Λίον Ρόουζ και πλέον αναζητά την επόμενη σελίδα στην καριέρα του. Την παραπάνω είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος Ίαν Μπέγκλεϊ με ανάρτησή του στο Twitter: