«Πάνγκος και Μπρόκχοφ για Ολυμπιακό»

Μέσο ενημέρωσης από το Ισραήλ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αυστραλό σουτέρ Ράιαν Μπρόκχοφ, αλλά και για τον Καναδό γκαρντ της Μπαρτσελόνα Κέβιν Πάνγκος.

«Πάνγκος και Μπρόκχοφ για Ολυμπιακό»

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ήδη τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του να ξεχωρίζουν παίκτες για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Ήδη οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Αμερικανού αθλητικού σέντερ Χασάν Μάρτιν.

Ολυμπιακός: Το scouting report του Χασάν Μάρτιν - Η έφεση στα μπλοκ και στο πικ εν ρολ (vids)

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα από το Ισραήλ, η ομάδα του Πειραιά εξετάζει και άλλες δύο περιπτώσεις παικτών. Ο λόγος για τον 29χρονο (23/8/1990) Αυστραλό σουτέρ Ράιαν Μπρόκχοφ, αλλά και για τον 27χρονο (26/1/1993) Καναδό γκαρντ Κέβιν Πάνγκος.

Mε τον Αυστραλό γκαρντ-φόργουορντ, ο οποίος έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Ματ Λοτζέσκι, ο Μπαρτζώκας συνεργάστηκε μαζί του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο ΝΒΑ με την ομάδα του Ντάλας, αλλά οι Μάβερικς τον άφησαν ελεύθερο.

Όσον αφορά τον Πάνγκος, αφού αγωνίστηκε για μία διετία στη Ζαλγκίρις (2016-18), ακολούθως αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα (2018-20), με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι.