Ολυμπιακός: Το scouting report του Χασάν Μάρτιν - Η έφεση στα μπλοκ και στο πικ εν ρολ (vids)

Δείτε μέσα από βίντεο την έφεση του Χασάν Μάρτιν στα μπλοκ, αλλά και πώς «υποστηρίζει» το πικ εν ρολ.

Ολυμπιακός: Το scouting report του Χασάν Μάρτιν - Η έφεση στα μπλοκ και στο πικ εν ρολ (vids)

Ο Χασάν Μάρτιν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Τον έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον περασμένο Ιανουάριο και ο Νεοϋορκέζος φυσικά θέλει να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του και να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», συνθέτοντας ένα άκρως αθλητικό δίδυμο με τον Οκτάβιους Έλις, από τη στιγμή που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελεί κοινό μυστικό πως δεν θα ανανεώσει με τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Ξεχωρίζει Χασάν Μάρτιν, αλλά…

Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει, υπάρχει μία προφορική συμφωνία, αλλά δεν έχει υπογραφεί κανένα συμβόλαιο. Και δεν θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που κανείς δεν γνωρίζει το αύριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν και δη ο κόουτς Μπαρτζώκας, που αρέσκεται στους αθλητικούς ψηλούς, έχει ξεχωρίσει εδώ και μήνες τον Μάρτιν που φέτος αγωνίστηκε στην Μπούντουτσνοστ. Παρά το γεγονός ότι του λείπει μπόι, καθώς είναι 2,01 μ., έχει καλό άλμα, δυνατό πάτημα και αντίληψη, με αποτέλεσμα να έχει έφεση στα ριμπάουντ αλλά και τα μπλοκ. Ότι κάνει σχεδόν δύο κοψίματα ανά ματς δείχνει και τη συχνότητα των αλμάτων του σε κάθε αγώνα.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την έφεση του Χασάν Μάρτιν στα μπλοκ.

Από κει και πέρα, ο Αμερικανός, ο οποίος φείδεται εμπειριών ιδίως από το επίπεδο της Euroleague, αλλά ο Μπαρτζώκας έχει δουλέψει στο παρελθόν με ανάλογες περιπτώσεις και τους έχει αναδείξει, υποστηρίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ. Πάει καλά στο σκριν, ρολάρει στη ρακέτα σωστά και έχει καλά τελειώματα με πρόσωπο στο καλάθι.