Ντούμπλιεβιτς: «Το όνειρό μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στη Βαλένθια»

Τρία χρόνια ακόμη στη Βαλένθια για τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, που σημαίνει σύνολο τα 11 στις "νυχτερίδες". Λογικό να θέλει να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Ντούμπλιεβιτς: «Το όνειρό μου είναι να κλείσω την καριέρα μου στη Βαλένθια»

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Βαλένθια εξέφρασε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, μετά τη νέα ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 28χρονος Μαυροβούνιος θα μείνει στις «νυχτερίδες» για τρία ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει πως θα είναι συνολικά στις «νυχτερίδες» έντεκα χρόνια.

Ντούμπλιεβιτς: Για πάντα στη Βαλένθια (vid)

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με την ομάδα που αγαπώ πάρα πολύ. Το αίμα μου είναι… πορτοκαλί» ανέφερε αρχικά ο Ντούμπλιεβιτς για την ανανέωσή του και συμπλήρωσε: «Η Βαλένθια είναι το σπίτι μου και είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα εδώ».

Μιλώντας για το μέλλον είπε: «Δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμη θα συνεχίζω να παίζω μπάσκετ, αλλά το όνειρό μου είναι να ολοκληρώσω εδώ την καριέρα μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα ρεκόρ. Πάντα κοιτάω την ομάδα και θέλω να την οδηγήσω σε περισσότερους τίτλους. Για τον λόγο αυτό έμεινα στη Βαλένθια».