Πρίφτης: «Το Final 8 μπορεί να είναι μία από τις λύσεις»

Για την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τις προπονήσεις τις οποίες συνεχίζουν στην Ούνιξ Καζάν, αλλά και τη… λύση του Final 8 μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Το Final 8 μπορεί να είναι μία από τις λύσεις»

Για την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τις προπονήσεις τις οποίες συνεχίζουν στη Ρωσία και δη στην ομάδα του, την Ούνιξ Καζάν, αλλά και τη… λύση του Final 8 μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης στο ρώσικο «iz.ru».

Ο Έλληνας τεχνικός της Ούνιξ Καζάν ανέφερε αρχικά πως «δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για εμάς λόγω της έλλειψης παιχνιδιών, αλλά προπονούμαστε σκληρά για να διατηρηθούμε σε καλή φόρμα», για να συμπληρώσει: «Φυσικά, παρακολουθούμε τι συμβαίνει στον κόσμο. Η ομάδα είναι πολύ προσεκτική όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας και τις συστάσεις των γιατρών από την αρχή της διάδοσης του COVID-19».

Για τα μέτρα που έχουν πάρει στην ομάδα, ο Πρίφτης ανέφερε: «Όλοι μας ενδιαφερόμαστε και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Λαμβάνουμε ατομικά προστατευτικά μέτρα για να αποφύγουμε ή να μειώσουμε την πιθανότητα επαφής με τον ιό. Νομίζω ότι κάλλιστα θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στα παιχνίδια αν βελτιωθεί η κατάσταση στον κόσμο. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε πότε θα συμβεί αυτό, αλλά ελπίζω ότι ο κύκλος του ιού θα τελειώσει και η σεζόν τελικά θα ολοκληρωθεί».

Ποια θεωρεί καλή λύση αν και εφόσον ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα; «Το Final 8 μπορεί επίσης να είναι μία από τις λύσεις. Αυτό θα κάνει το τελικό στάδιο της σεζόν πιο σύντομο, ταχύτερο και λιγότερο προβλέψιμο».