Ομπράντοβιτς: «Είναι ντροπή, οι παίκτες μου είναι στον κόσμο τους» (vids)

Η νέα κακή εμφάνιση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στην Μπεσίκτας έκανε έξαλλο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους παίκτες του.

Ομπράντοβιτς: «Είναι ντροπή, οι παίκτες μου είναι στον κόσμο τους» (vids)

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να κέρδιζε τη Μπεσίκτας με 17 πόντους, αλλά ήδη τη διαφορά να εξανεμίζεται και να τη σώζει ο Μπόμπι Ντίξον τρία δευτερόλεπτα πριν το φίναλε.

Η νέα κακή εμφάνιση της Φενέρ έκανε έξαλλο όπως είναι φυσικό τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που καταφέρθηκε εναντίον των παικτών του.

«Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που έπαιξε με μόνο δύο ξένους και δεν είχε δύο σημαντικούς γηγενείς παίκτες στη σύνθεσή του. Κι εμείς κάναμε το παιχνίδι που όλοι είδατε.

Για μας, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η συγκέντρωση και το κίνητρο, όπως συμβαίνει στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν» ήταν τα πρώτα του λόγια για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Είναι ντροπή το πώς παίξαμε σήμερα. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου δεν καταλαβαίνουν πολλά πράγματα, είναι στον κόσμο τους.

Ήταν θαύμα ότι κερδίσαμε σήμερα. Πιστεύω ότι έχουμε σοβαρά προβλήματα στην ομάδα. Αν πρέπει να τους προπονώ για να παλεύουν, να τους υπενθυμίζω ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να τους δίνω έξτρα κίνητρο, η δουλειά μας θα είναι δύσκολη. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς παίκτης δεν ρωτάει "τι πηγαίνει λάθος με μένα;" ή "πώς μπορώ να βοηθήσω την ομάδα;". Δεν κάνουν τέτοιου είδους ερωτήσεις. Πρέπει να μιλήσουν μεταξύ τους. Πρέπει να αντιληφθούν πώς πρέπει να παίζουμε γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν ξέχασαν να παίζουν».

Δείτε τα highlights του ματς και το νικητήριο καλάθι του Μπόμπι Ντίξον