Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πάλι εκτός ο Παππάς, ειδοποιήθηκε να μην πάει καν στο ΟΑΚΑ!

Οι σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως πλέον βρίσκονται στα κόκκινα, καθώς ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού άφησε ξανά εκτός τον Έλληνα γκαρντ, ενώ ειδοποιήθηκε να μην πάει καν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Πάλι εκτός ο Παππάς, ειδοποιήθηκε να μην πάει καν στο ΟΑΚΑ!

Οι σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Ρικ Πιτίνο φαίνεται πως πλέον βρίσκονται στα κόκκινα, καθώς ο Αμερικανός προπονητής του Παναθηναϊκού, άφησε ξανά εκτός τον Έλληνα γκαρντ, με δική του απόφαση, όπως τονίζεται, ενώ ειδοποιήθηκε να μην πάει καν στο ΟΑΚΑ για προπόνηση.

Ο Ρικ Πιτίνο, δεν θέλησε να δώσει καμία άλλη εξήγηση στη media day του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (3/3) στο ΣΕΦ, λέγοντας μόνο πως είναι δική του απόφαση.

«Ο Νίκος Παππάς δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό και με την ΤΣΣΚΑ γιατί έχω επιλέξει 12 άλλους παίκτες. Αυτή είναι η απόφασή μου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Αυτό σημαίνει πως ο Παππάς, ο οποίος δεν έπαιζε πολύ ούτως ή άλλως και βρίσκονταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας, θα είναι εκτός αποστολής τόσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όσο και αυτό με την ΤΣΣΚΑ που ακολουθεί, καθώς έχουμε διπλή αγωνιστική αυτή την εβδομάδα.