Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο πίσω από το ban έχει Μπερτομέου

Υπάρχει παρασκήνιο πίσω από το ban που έχει δεχτεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός από την EuroLeague, το οποίο σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό και το θέμα με τους διαιτητές. 

Ολυμπιακός: Το παρασκήνιο πίσω από το ban έχει Μπερτομέου

*Θυμάστε την μήνυση που είχε κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν αναφέρει τα εξής τον Νοέμβρη του 2018: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατέθεσε επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας για την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6 αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό» .

*Παράλληλα, υπάρχει και η έρευνα από τον αθλητικό δικαστή για τα όσα ανέφεραν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα. Όπως το γεγονός πως τους κατηγόρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για στοιχηματισμό 20.000 ευρώ του Πολωνού Ζαμοϊσκι και του Ιταλού Πατέρνικο, σε νίκη του Ολυμπιακού.

*Λέτε να σχετίζεται το ban στην ΚΑΕ Ολυμπιακός με το γεγονός; Βλέπετε, υπάρχει παρασκήνιο το οποίο αναφέρει πως ο Ζόρντι Μπερτομέου θέλει από τους "ερυθρόλευκους" να αποσύρουν την συγκεκριμένη καταγγελία, καθώς εκτιμά πως με αυτόν τον τρόπο δυσφημείται το πρεστίζ της EuroLeague...

*Ξαφνιάζονται στον Ολυμπιακό και με την επιλεκτική αντιμετώπιση που έχουν από την Ευρωλίγκα. Έβαλαν ban στους Πειραιώτες για ένα θέμα που έχει διευθετηθεί και στη Φενέρμπαχτσε, που έχει... βουίξει ο τόπος για χρέη και καθυστερήσεις στις πληρωμές, ο Ζόρντι Μπερτομέου κάνει πως δεν... βλέπει.

*Από το μεγάλο λιμάνι συνεχίζουν να τονίζουν και να επιμένουν πως έχουν τακτοποιήσει όλες τις οφειλές τους, αλλά και πως δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική εκκρεμότητα απέναντι σε κανέναν! Εκτιμούν πως έχει δημιουργηθεί ολόκληρος αυτός ο σαματάς για να λειτουργήσει ως μοχλός πίεσης. Όμως, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να κάνουν πίσω!