ΜακΚίσικ: Ελεύθερος από την Μπεσίκτας για τον Ολυμπιακό

Η Μπεσίκτας με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως τα βρήκε σε όλα με τον Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Αμερικανός δεν δεσμεύεται στο παραμικρό με τον τουρκικό σύλλογο.

ΜακΚίσικ: Ελεύθερος από την Μπεσίκτας για τον Ολυμπιακό

Ο όποιος «βραχνάς» υπήρχε αναφορικά με τον Σακίλ ΜακΚίσικ και την Μπεσίκτας εξαλείφθηκε, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν δεσμεύεται στο παραμικρό πλέον με τον τουρκικό σύλλογο.

Ολυμπιακός: Δοκιμή ΜακΚίσικ στο φιλικό με το Λαύριο

Ο ΜακΚίσικ είχε ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό, είχε υπογράψει κανονικά το νέο του συμβόλαιο, ωστόσο η Μπεσίκτας υποστήριζε πως ήταν σε ισχύ η δική της σύμβαση με τον παίκτη, καθώς τον είχε πληρώσει. Υπήρχε όρος βέβαια στο συμβόλαιό του αναφορικά με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και τον οποίο χρησιμοποίησε.

Η Μπεσίκτας υποστήριζε πως θα πήγαινε το θέμα στη Fiba αλλά εν τέλει τα βρήκε με την πλευρά του παίκτη (σ.σ. ο Ολυμπιακός δεν είχε καμία ανάμιξη) και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τόνισε πως έλυσε τη συνεργασία της μαζί του και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Κίνδυνος για ΜακΚίσικ; Η Μπεσίκτας προσφεύγει στη FIBA για την τιμωρία του

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως μέχρι το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν θα έχει αρθεί από την Ευρωλίγκα το ban και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά ο Αμερικανός κόντρα στη γαλλική ομάδα.