ΠΑΟΚ: Τέλος ο Χαραλαμπίδης

Έγινε δεκτή τελικά από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ η παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Χαραλαμπίδης

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε παραιτηθεί μετά την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό Ρόδου.

Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Στάθης Νεραντζάκης, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο στο ματς της Τρίτης (4/2) με την Βόννη για το Basketball Champions League.

Να σημειωθεί πως αρχικά η παραίτηση του Έλληνα προπονητή δεν είχε γίνει δεκτή από την διοίκηση των ασπρόμαυρων.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη δεν έγινε αποδεκτή από την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ωστόσο, έγινε απόλυτα κατανοητή η επιθυμία και η επιμονή του Κώστα Χαραλαμπιδη στην αρχική του απόφαση. Την σημερινή προπονητή της ομάδας θα επιμεληθούν οι συνεργάτες του (Στάθης Νεραντζάκης, Μπάμπης Καραΐσκος), ενώ την ομάδα θα κοουτσάρει αύριο στον αγώνα με την Βόννη ο Στάθης Νεραντζάκης.

Αύριο θα υπάρξει σύσκεψη για το θέμα προπονητή της ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση για την ομάδα. Η διοίκηση αντιλαμβάνεται πλήρως την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά αυτό που πρέπει και τώρα να κυριαρχήσει είναι η ηρεμία και η συσπείρωση όλων των δυνάμεων του ΠΑΟΚ, η οποία είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Χάσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται.»