Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την σχέση του με το ποδόσφαιρο και αποκάλυψε πως η ομάδα που υποστηρίζει στο εξωτερικό είναι η Άρσεναλ. Γιατί στην Ελλάδα είναι Ολυμπιακός. 

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στη Γαλλία, για την αναμέτρηση των Μπακς με τους Χόρνετς. Ο Έλληνας διεθνής σούπερ-σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα (γνωστές άλλωστε οι φωτογραφίες του όντας πιτσιρίκι, φορώντας την φανέλα των "ερυθρολεύκων"), ρωτήθηκε από τους Γάλλους τόσο για την σχέση του με το ποδόσφαιρο, όσο και για την ομάδα που συμπαθεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε τα εξής: «Συνήθιζα να παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο, όταν μεγάλωνα. Ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής, το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μας. Ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ στα 13, η αγαπημένη μου ομάδα ήταν η Άρσεναλ και ο Τιερί Ανρί ο αγαπημένος μου παίκτης. Είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ, αλλά μου αρέσει η Παρί Σεν Ζερμέν. Μου άρεσε πολύ όταν ο Ζλάταν ήταν εδώ (στην Παρί). Αλλά ακόμη, βαθιά μέσα μου, είμαι φίλαθλος της Άρσεναλ».

Mάλιστα, η αγγλική ομάδα ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του και ένα σχόλιο «Ο Γιάννης ξέρει».