Ολυμπιακός: Και το μυαλό τώρα στην Αλούινβεντ Μίσκολτς

Οι «ερυθρόλευκες» του Γιώργου Παντελάκη, έπειτα από την εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (4/1) με 81-51, στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης (9/1) απέναντι στην ουγγρική ομάδα.

Ολυμπιακός: Και το μυαλό τώρα στην Αλούινβεντ Μίσκολτς

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε τον πρώτο γύρο της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός, με τις αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας να επικρατούν με 81-51 του Παναθηναϊκού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή η νίκη ήταν η 11η επί των «πρασίνων» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, με την ομάδα του Πειραιά συνολικά σε επίπεδο Ερασιτέχνη να έχει ρεκόρ 46-0 και να αγνοεί την ήττα από τον Παναθηναϊκό από τον Απρίλιο του 2015.

Οι «ερυθρόλευκες» του Γιώργου Παντελάκη μετά την εύκολη επικράτηση για το πρωτάθλημα (μετρούν 108 νίκες στην Α1), κινούνται πλέον σε ρυθμούς Eurocup, αφού την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 19:00 φιλοξενούν την Αλούινβεντ Μίσκολτς στο ΣΕΦ για τα playoff της διοργάνωσης, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα.

Η πειραϊκή ομάδα στο πρώτο παιχνίδι, είχε ηττηθεί στην Ουγγαρία με 59-54 και για να περάσει στους «16» πρέπει να νικήσει με πάνω από 5 πόντους στο ματς στο ΣΕΦ.

Με τον κόσμο της στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, όπου περιμένει ήδη η τούρκικη Ορμάν Γκεντσλίκ.