Tαμίρ Μπλατ για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του: «Σοκαρίστηκα, αλλά πλέον όλα είναι μια χαρά»

Ο Ταμίρ Μπλατ, γιος του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος παίζει μπάσκετ στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του. 

Tαμίρ Μπλατ για το πρόβλημα υγείας του πατέρα του: «Σοκαρίστηκα, αλλά πλέον όλα είναι μια χαρά»

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει ο πατέρας του, είπε: "Όταν μάθαμε για το πρόβλημα υγείας του πατέρα μου, στην αρχή σοκαριστήκαμε. Στην πορεία αντιληφθήκαμε ότι δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Είμαστε δίπλα του, όπως και πριν, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σοκαριστήκαμε αρχικά, αλλά πλέον όλα είναι μια χαρά".

Για την επικοινωνία που έχει μαζί του, τόνισε: «Δέχομαι τις συμβουλές του, πριν από κάθε αγώνα. Όπως κάνω πάντα, συνεχίζω να του μιλάω πριν από τα παιχνίδια, παραμένω συγκεντρωμένος χωρίς να σκέφτομαι τίποτα άλλο. Όταν βρίσκομαι στο παρκέ, είμαι αφοσιωμένος μόνο στο παιχνίδι. Όταν τελειώσει ο αγώνας, τότε είναι η ώρα να σκεφτώ άλλα πράγματα».

Για τους παίκτες που έχει πρότυπο, σχολίασε: "Είναι αρκετοί οι παίκτες που μου αρέσουν. Ένας από αυτούς είναι ο Φακούντο Καμπάσο της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι το πρότυπό μου. Μου αρέσει όμως να παρακολουθώ επίσης τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ, μου αρέσει να παίρνω πράγματα κι από τους δύο. Ο τρόπος που αγωνίζεται ο Φακούντο Καμπάσο, το πάθος, η ένταση που βγάζει σε κάθε κατοχή σε άμυνα και επίθεση είναι εκπληκτική. Αποτελεί σπουδαίο πρότυπο για μένα".