Τι δήλωσε ο Τόμιτς στο «αντίο» του προς τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε κι επίσημα το «διαζύγιο» με τον Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας.

Τι δήλωσε ο Τόμιτς στο «αντίο» του προς τον Ερυθρό Αστέρα

Η θητεία του Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο του μπασκετικού Ερυθρού Αστέρα έλαβε κι επίσημα τέλος το απόγευμα της Τρίτης (22/10), καθώς η διοίκηση του συλλόγου γνωστοποίησε και τυπικά το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ερυθρός Αστέρας: Τέλος ο Τόμιτς, φήμες για Ολυμπιακό !

Ο πρώην αθλητής και μέλος του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού ευχαρίστησε με τη σειρά του παίκτες, συνεργάτες και διοίκηση, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μίλαν Τόμιτς:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Νεμπόισα Τσόβιτς, αλλά και όλους στην ομάδα, από τους παίκτες, το προπονητικό σταφ, τη διοίκηση και όλους τους υπαλλήλους της ομάδας για την τρομερή συνεργασία που είχαμε τόσο πέρυσι, όσο και φέτος. Επίσης, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τους φιλάθλους για την στήριξή τους. Εύχομαι ο Ερυθρός Αστέρας να πετύχει όλους τους στόχους του».

Ο δε πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, τόνισε γι' αυτή την εξέλιξη:

«Ο Μίλαν Τόμιτς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα. Όλα έγιναν σε φιλικό κλίμα, κατακτήσαμε τρεις τίτλους, ενώ η ομάδα επέστρεψε στην Ευρωλίγκα. Αναλύσαμε μαζί την κατάσταση και πήραμε μία κοινή απόφαση για το καλό της ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μίλαν Τόμιτς για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και τα αποτελέσματα που έφερε στον Ερυθρό Αστέρα».