Αντετοκούνμπο: «Μέχρι πριν έξι χρόνια προσπαθούσα να επιβιώσω» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για το πόσο γρήγορα εξελίχθηκε η καριέρα του, φτάνοντας στην ελίτ του ΝΒΑ. 

Αντετοκούνμπο: «Μέχρι πριν έξι χρόνια προσπαθούσα να επιβιώσω» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στη Media Day των Μιλγουόκι Μπακς και ρωτήθηκε για το πως έχει βιώσει το φετινό καλοκαίρι, στο οποίο όχι μόνο πήρε το βραβείο του ΜVP, αλλά και έβγαλε το δικό του παπούτσι: «Πραγματικά είναι απίστευτοι τελευταίοι μήνες όπως ακριβώς ανέφερες, Εγιναν κι άλλα πράγματα τα οποία δε γνωρίζετε, Ελπίζω να μείνω υγιής και χαρούμενος ώστε να επαναλάβω παρόμοια σεζόν».

Για το αν περίμενε να βιώσει όλα αυτά τόσο γρήγορα, απάντησε: «Δεν περίμενα ποτέ όλα αυτά. Είναι τρελό. Δεν είναι μόνο ότι έγιναν, αλλά το πόσο γρήγορα έγιναν. Πριν έξι χρόνια, στα 18 μου, μεγάλωνα προσπαθώντας κάθε μέρα να επιβιώσω. Τώρα είμαι στην κορυφή της λίγκας, ο MVP, εκπροσωπώ μια ομάδα. Θέλω να είμαι χαρούμενος και υγιής. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πρέπει να συνεχίσω ταπεινά, να βελτιώνομαι και να μείνω πεινασμένος. Προφανώς, είμαι χαρούμενος. Από την άλλη, πρέπει να παραμείνω ταπεινός».