Ολυμπιακός: Με δικούς του κριτές στα φιλικά

Με διαιτητές Ευρωλίγκας και τα φιλικά του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Πειραιώτες να χρησιμοποιούν δικούς τους κριτές. 

Ολυμπιακός: Με δικούς του κριτές στα φιλικά

Όπως σας τονίσαμε και σε περασμένο φύλλο, τα δύο ερχόμενα φιλικά του Ολυμπιακού θα διεξαχθούν με Έλληνες και ξένους διαιτητές της Ευρωλίγκας. Σε εκείνο με την Ούνικς σφύριξαν οι Χριστοδούλου, Γκόντας και ο Κροάτης Ράντονιτς. Οι Πειραιώτες, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την ΚΕΔ. Μάλιστα, αν και το κόστος για αυτούς είναι σχεδόν τετραπλάσιο (αμοιβές των ρέφερι, ταξίδια, ξενοδοχεία), αδιαφορούν για τα έξοδα των χρημάτων, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη κλάση και στο υψηλό επίπεδο των συγκεκριμένων διαιτητών.

Γίνεται θέμα και για τους κριτές που θα χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός σε αυτά τα δύο φιλικά ματς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (Τρίτη και Παρασκευή). Να σας τονίσουμε, λοιπόν, πως οι Πειραιώτες έχουν δικούς τους ανθρώπους σε καθημερινή βάση για να χειρίζονται τον χρόνο και το «24άρι» στις προπονήσεις. Και αυτά τα συγκεκριμένα άτομα θα χρησιμοποιήσουν και στα φιλικά που έρχονται με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βγαίνουν χαμένοι από αυτή την υπόθεση. Χαμένοι βγαίνουν οι κριτές του Πειραιά! Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως άνθρωποι του Ολυμπιακού θα προχωρήσουν στη δημιουργία δικής τους ομάδας κριτών, η οποία και θα δίνει το «παρών» στα ματς της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ.

Να τονίσουμε πως δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, καθώς το θέμα ορίζεται από την διοργανώτρια αρχή και οι Πειραιώτες μπορούν να τοποθετήσουν όποιους κριτές επιθυμούν. Υπενθυμίζεται πως σε κάθε ματς της Ευρωλίγκας χρησιμοποιούνται δύο μόνο κριτές, για το χρονόμετρο και το «24άρι». Tα υπόλοιπα μέλη προέρχονται από τη στατιστική υπηρεσία.