Team USA: Εγκατέλειψε και ο Ραντλ - Κλήθηκε ο Κρεγκ

Ο Τζούλιους Ραντλ είναι ο 14ος παίκτης της εθνικής των ΗΠΑ, ο οποίος εγκατέλειψε την ομάδα. Προέκυψε οικογενειακό πρόβλημα. Κλήθηκε ο Τόρεϊ Κρεγκ.

Team USA: Εγκατέλειψε και ο Ραντλ - Κλήθηκε ο Κρεγκ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με την team USA. Ο Τζούλιους Ραντλ έγινε ο 14ος παίκτης που αποχωρεί από την εθνική ομάδα των ΗΠΑ. O πρώην φόργουορντ/σέντερ των Λέικερς και νυν των Νικς, επικαλέστηκε οικογενειακό πρόβλημα και ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την προσπάθεια του συγκροτήματος του Γκρεγκ Πόποβιτς ενόψει Μουντομπάσκετ.

Πλέον, στην θέση του κλήθηκε ο Τόρεϊ Κρεγκ, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό των Ντένβερ Νάγκετς. Οι παίκτες που μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει από την team USA είναι οι εξής: Μοντρέζλ Χάρελ, Μπράντλι Μπιλ, Αντονι Ντέιβις, Ερικ Γκόρντον, Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Λαβ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Τομπάιας Χάρις, Πολ Μίλσαπ, Τζέι Τζέι Ρέντικ, Ζάιον Γουίλιαμσον, Τζούλιους Ραντλ.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τους: Μάρκους Σμαρτ, Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμλι, Χάρισον Μπαρνς, Μπαμ Αντεμπάγιο, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιτουμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Γουόκερ, Tόρεϊ Κρεγκ.