Πρόεδρος Ούνικς: «Παίκτες σαν τον Μάντζαρη μας έλειψαν για να πάμε στην EuroLeague»

H Oύνικς έχει έρθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μάντζαρη και ο πρόεδρος της ομάδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ, αλλά και του Άλεξ Τάιους.

Πρόεδρος Ούνικς: «Παίκτες σαν τον Μάντζαρη μας έλειψαν για να πάμε στην EuroLeague»

Ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι, ο Βαγγέλης Μάντζαρης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος πλέι-μέικερ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς Καζάν, έχοντας ήδη συμφωνήσει με την ρωσική ομάδα.

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Γιεβγένι Μπογκάτσεφ, εξέφρασε την ικανοποίηση του τόσο για την συμφωνία που υπάρχει με τον Έλληνα γκαρντ, όσο και για την απόκτηση του Άλεξ Τάιους, λέγοντας τα εξής: «Ελπίζουμε ότι ο Τάιους θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας στο Eurocup και την VTB League. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Τέτοιοι παίκτες μας έλειπαν όταν βρεθήκαμε τα τελευταία χρόνια ένα βήμα από την είσοδό μας στην Euroleague . Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα ενισχύθηκε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο».