Πρόεδρος Ούνικς: «Έχουμε συμφωνήσει με Μάντζαρη»

Ο πρόεδρος της Ούνικς, Γεβγένι Μπογκάτσεφ, αποκάλυψε πως η ρωσική ομάδα έχει έρθει όντως σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Πρόεδρος Ούνικς: «Έχουμε συμφωνήσει με Μάντζαρη»

Θέμα χρόνου είναι η λύση της συνεργασίας του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό, ύστερα από οκτώ χρόνια κοινής πορείας. Ο 29χρονος πλέι-μέικερ, πάντως, δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Ούνικς Καζάν, Γεβγένι Μογκάτσεφ, οι "πράσινοι" έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ. Συγκεκριμένα, είπε: Έχουμε πράγματι συμφωνήσει να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο προπονητής (σ.σ. Δημήτρης Πρίφτης) ήθελε να τον δει στην ομάδα τη νέα σεζόν". H συγκεκριμένη δήλωση φιλοξενείται σε ρωσική ιστοσελίδα.

Να τονίσουμε πως προπονητής της ομάδας είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος έχει μάλιστα μαζί του για συνεργάτες, τους Θωμά Νίκου και Βασίλη Σίμτσακ. Υπάρχει, λοιπόν, μία ελληνική παροικία στο Καζάν, ενώ ας μην ξεχνάμε πως εκεί συνεχίζει να αγωνίζεται και ο Κώστας Καϊμακόγλου. Η Ούνικς στη νέα σεζόν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague, αλλά στο EuroCup.