Η κούπα των Ντάνστον - Μπαλμπάι, ο «μυθικός» Λάρκιν και το κλάμα του Μίσιτς! (vids)

Δείτε όμορφα βίντεο από το έβδομο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς των τελικών του τουρκικού πρωταθλήματος, με την Εφές να θριαμβεύει δικαιότατα της ομάδας των Σλούκα και Ομπράντοβιτς!

Η κούπα των Ντάνστον - Μπαλμπάι, ο «μυθικός» Λάρκιν και το κλάμα του Μίσιτς! (vids)

Η Εφές πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο έβδομο και τελευταίο ματς της σειράς των τελικών με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, ρίχνοντας δικαίως στο... καναβάτσο την ομάδα των Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κώστα Σλούκα με σκορ 89-74.

Έτσι η Εφές έκανε το 4-3 στις νίκες και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην τουρκική λίγκα, με τον προπονητή Εργκίν Αταμάν και την παρέα των Σέιν Λάρκιν, Βασίλιε Μίτσιτς να πλέουν εύλογα σε... πελάγη ευτυχίας!

Μόλις ακούστηκε το τελικό σφύριγμα της λήξης, οι παίκτες της Εφές ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς σαν μικρά παιδιά, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί!

Κομβική στη μεγάλη επιτυχία της Εφές ήταν αναμφίβολα η προσφορά του Σέιν Λάρκιν, με τον απίθανο Αμερικανό να πετυχαίνει 38 πόντους και να ανακηρύσσεται φυσιολογικά MVP των τελικών! Δείτε τα highlights της εκπληκτικής του εμφάνισης:

Εκ των διασωθέντων της Φενέρ ήταν για άλλη μια φορά ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος όμως με 21 πόντους δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Δείτε την προσπάθειά του Έλληνα άσου:

Τα νεύρα ήταν τεταμένα καθ' όλη τη διάρκεια του μεγάλου ματς, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα το ξέσπασμα του Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά το τέλος του αγώνα! Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Η Εφές έφτασε στον... θρόνο του τουρκικού μπάσκετ ύστερα από 10 χρόνια και η αποκορύφωση της επιτυχίας ήρθε με την ύψωση του βαρύτιμου τροπαίου από τον «κάπτεν» Ντόγκους Μπαλμπάι και τον Μπράιαν Ντάνστον!