Ο Τόμιτς θέλει παραμονή του Περπέρογλου στον Ερυθρό Αστέρα

Επιθυμία του παλιού άσου του Ολυμπιακού είναι η διατήρηση του έμπειρου φόργουορντ στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου.

Ο Τόμιτς θέλει παραμονή του Περπέρογλου στον Ερυθρό Αστέρα

Ιδανικά ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Ερυθρό Αστέρα, αφού μετά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας πριν από μερικές εβδομάδες (κάτι που του έδωσε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στη Euroleague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου), ήρθε και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Σερβίας με το εκπληκτικό διπλό στην έδρα της Παρτιζάν στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών.

Πλέον στην ομάδα του Βελιγραδίου έχουν ήδη αρχίσει να καταρτίζουν το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, μια από τις προτεραιότητες του Μίλαν Τόμιτς είναι η παραμονή του Στράτου Περπέρογλου στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την προσφορά του έμπειρου Έλληνα πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού και προτίθενται να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον κρατήσουν, δεδομένο ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα έχει λήξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπαρόν ντύθηκε... Σπανούλης και ο Ερυθρός Αστέρας πήρε πρωτάθλημα στην έδρα της Παρτιζάν! (vid)

Ανανέωσε με Μπαρόν ο Ερυθρός Αστέρας