Η τουρκική Μilliyet διαβάζει το fosonline και τη λευκή επιταγή για Σλούκα (pic)

Η τουρκική Μilliyet, με τους εκατομμύρια αναγνώστες στη γειτονική χώρα, αναπαρήγαγε το ρεπορτάζ του fosonline.gr, για την υπόθεση του Κώστα Σλούκα. 

Η τουρκική Μilliyet διαβάζει το fosonline και τη λευκή επιταγή για Σλούκα (pic)

H υπόθεση για το μέλλον του Κώστα Σλούκα, είναι κάτι που απασχολεί έντονα και τους Τούρκους, καθώς στη Φενέρμπαχτσε κάνουν προσπάθεια ώστε να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Οι «γείτονες» παρακολουθούν τις εξελίξεις και συγκεκριμένα η Μilliyet, με τους εκατομμύρια αναγνώστες, φροντίζει να ενημερώνεται για το θέμα από το fosonline.gr.

Συγκεκριμένα, η Μilliyet, έκανα αναπαραγωγή του ρεπορτάζ του fosonline.gr για τα δεδομένα της υπόθεσης του Κώστα Σλούκα, ο οποίος έχει προτάσεις από Ολυμπιακό, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι, μάλιστα, στάθηκαν στην αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας, η οποία αναφέρει πως η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δίνει... λευκή επιταγή (CSKA Moskova’dan ‘Açık çek’) στον 29χρονο γκαρντ, για να τον πάρει μαζί του στη Ρωσία.

Το θέμα, ακολούθως, έγινε αναπαραγωγή και από άλλες ελληνικές αθλητικές ιστοσελίδες, κάνοντας λόγο για τουρκικά δημοσιεύματα, αλλά στην ουσία η Μilliyet έκανε αναπαραγωγή του ρεπορτάζ του fosonline.gr για τον Κώστα Σλούκα, κάτι το οποίο μάλιστα αναφέρει στο κείμενο της.