Όλα ανοιχτά με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός και Νίκολα Μιλουτίνοφ θέλουν να συνεχίσουν μαζί, οι Σπερς δεν δείχνουν να τον θέλουν φέτος στο Σαν Αντόνιο, αλλά μία «ζεστή» πρόταση από ομάδα EuroLeague μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. 

Όλα ανοιχτά με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό

Είναι ρευστή η κατάσταση με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο Σέρβος σέντερ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως και το καλοκαίρι του 2020. Όμως, ανά πάσα στιγμή, οι Σαν Αντόνιο Σπερς μπορούν να ενεργοποιήσουν την ρήτρα και να τον κάνουν δικό τους, προσφέροντας στους Πειραιώτες περίπου 1.000.000 δολάρια. Δεν είναι και άσχημα, αν σκεφτείτε πως το 2020 μένει ελεύθερος. Η ομάδα του Τέξας παρακολουθεί την εξέλιξη του, έχει ταξιδέψει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια για το ΣΕΦ παρακολουθώντας την βελτίωση του παίκτη, είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι «ζεστοί» να τον πάρουν φέτος μαζί τους.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει ξεκαθαρίσει πως είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, είναι χαρούμενος στην Ελλάδα, είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του στην ομάδα και δεν βιάζεται να κάνει το βήμα για το ΝΒΑ. Δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στην Ευρώπη και να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, και οι Πειραιώτες, είναι ευχαριστημένοι μαζί του και προφανώς και τον θέλουν να τον έχουν του χρόνου μαζί τους.

Aκόμη, όμως, και αν οι Σπερς ξεκαθαρίσουν οριστικά πως δεν θα τον πάρουν στο ΝΒΑ, υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις από την Ευρώπη. Ρήτρα δεν υπάρχει για ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα, αλλά τόσο η ΤΣΣΚΑ, όσο και η Μπαρτσελόνα, έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 25χρονου Σέρβου σέντερ. Μάλιστα, όχι μόνοι οι Καταλανοί, αλλά και οι Ρώσοι, δείχνουν πρόθυμοι να δώσουν ένα ποσό που μπορεί να φτάσει και το 1.500.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον παίκτη, προσφέροντας παράλληλα και ένα συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές στον αθλητή. Βλέπετε, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είναι ελάχιστοι οι παλαιού τύπου σέντερ, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς, πλέον, αγωνίζονται στο ΝΒΑ.

To ερώτημα, λοιπόν, είναι, πως θα λειτουργήσει ο Ολυμπιακός, όταν φτάσει στα χέρια του μία τέτοια πρόταση. Αν θέλετε την άποψη μας, από το να χάσεις ελεύθερο τον παίκτη του χρόνου, αν σου έρθει «ζεστό» το 1.500.000 ευρώ, δεν γίνεται να πεις όχι… Αξιοποιώντας, βέβαια, αυτά τα χρήματα, τόσο για να βρεις τον αντικαταστάτη του, όσο και για να ενισχύσεις περεταίρω το ρόστερ σου. Προς το παρόν, βέβαια, ο αθλητής έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και οι Αγγελόπουλοι είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον του. Για την θέση του αθλητικού σέντερ, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να το παλεύουν για την απόκτηση του Οθέλο Χάντερ.