Η εμπειρία της Α1 συγκεντρώνεται στην Σαλαμίνα και στο 3ο Schizas Basketball Camp!

Oι λεπτομέρειες για να λάβεις μέρος στο 3ο Schizas Basketball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί 17-29 Ιουνίου στο γήπεδο της Σαλαμίνας. 

Η εμπειρία της Α1 συγκεντρώνεται στην Σαλαμίνα και στο 3ο Schizas Basketball Camp!

Το SBC "επιστρέφει"! Το 3ο Schizas Basketball Camp "έρχεται" το επόμενο διάστημα στην Σαλαμίνα, πιο εμπλουτισμένο από κάθε άλλη φορά και με αρκετές εκπλήξεις.

Πρόκειται να διεξαχθεί το διάστημα 17-29 Ιουνίου (Δευτέρα-Παρασκευή) και θα συμμετέχουν παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία αυτό το καλοκαίρι. Αγόρια και κορίτσια θα διδαχτούν τα μυστικά του αθλήματος, θα διασκεδάσουν και θα ευχαριστηθούν το αγαπημένο τους άθλημα, δίπλα σε προπονητές και καλαθοσφαιριστές με εμπειρία στην Α1!

Συγκεκριμένα, το παρών στο SBC θα δώσουν οι κόουτς, Ηλίας Παπαθεοδώρου (ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-19) και Ισίδωρος Κουτσός (Κύμη την σεζόν 2018-19) ενώ στο camp θα βρεθούν οι καλαθοσφαιριστές, Γιάννης Αθηναίου (ΠΑΟΚ και Προβάνς την σεζόν 2018-19), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-19), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ την σεζόν 2018-19), Δημήτρης Σταμάτης ('Ηφαιστος Λήμνου την σεζόν 2018-19) και Μανώλης Κουκουλάς (Μαρούσι την σεζόν 2018-19, έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα στην Α1 με τον Ηλυσιακό, τον Κολοσσό Ρόδου, τον Πανιώνιο, τα Τρίκαλα και την Κύμη).

Το προπονητικό πλάνο του Schizas Basketball Camp το έχει επιμεληθεί ο κόουτς, Γιώργος Μπιτζάνης (Spisska Nova Ves (Σλοβακία) την σεζόν 2018-19) και (ΕΘΑ Κύπρο την σεζόν 2017-18), ο οποίος θα βρίσκεται σε συνεργασία με τους προπονητές, Ηλία Παπασάββα και Κομνηνό (Nάκη) Δουνιά, αλλά και τον καλαθοσφαιριστή, Σταύρο Σχίζα.

Στόχος του SBC είναι να μεταφερθεί στους νέους αθλητές και αθλήτριες η απαραίτητη φιλοσοφία που πρέπει να διαθέτουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αθλητισμού (και κατ' επέκταση του μπάσκετ) αλλά και να αποκτήσουν "νέα" στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία τους.

Επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και προπονητές που έχουν διαγράψει την δική τους αξιοπρόσεκτη πορεία, θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες για τις εμπειρίες τους, θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές στους αθλητές και τις αθλήτριες και γενικότερα θα επιδιώξουν να βοηθήσουν αλλά και να ενθαρρύνουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον χώρο του μπάσκετ. Στο camp θα βρεθεί, επίσης, ο προσωπικός διατροφολόγος του Σταύρου Σχίζα, Γεράσιμος Ρωμανός ο οποίος πρόκειται να συμβουλέψει στους αθλητές και τις αθλήτριες όσον αφορά το κομμάτι της διατροφής.

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή και το Σάββατο, στις 28 και 29 Ιουνίου αντίστοιχα, από τις 17.00 έως τις 22.00 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά 3on3 για τους συμμετέχοντες (μικρούς και μεγάλους) ενώ αυτό το χρονικό διάστημα θα υπάρχει και διαγωνισμός τριπόντων. Μάλιστα, οι νικητές του τουρνουά 3on3 θα έχουν την ευκαιρία την αντιμετωπίσουν σε παιχνίδι μια ομάδα αποτελούμενη από καλαθοσφαιριστές της Α1 που θα βρεθούν στο SBC!

Το 3ο Schizas Basketball Camp θα ολοκληρωθεί με Basketball Camp Games, μια μέρα γεμάτη παιχνίδια, με διαγωνισμούς ταχύτητας, διπόντων και τριπόντων. Σας περιμένουμε όλους στην Σαλαμίνα για ένα αξέχαστο 10ήμερο με "γεμάτο" αθλητικό πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει εκμάθηση σε διάφορους τομείς του μπάσκετ, με παράλληλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες! Χαρά, διασκέδαση, εκτόνωση και σωστή δουλειά στα βασικά του αθλήματος, όλα αυτά θα τα βρείτε στο 3ο Schizas Basketball Camp με εξειδικευμένα-εντατικά προπονητικά προγράμματα ατομικής βελτίωσης και τεχνικών δεξιοτήτων!

-Γήπεδο: Κλειστό Σαλαμίνας "Νίκος Γραμματικός"
-Υπεύθυνος επικοινωνίας: Σταύρος Σχίζας (τηλέφωνο: 6955572712, email: schizasbasketballcamp@gmail.com)
-Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ
-Παροχές: Φανέλα και σορτσάκι προπόνησης, γεύμα και ενυδάτωση αθλητών, αυτόματη συμμετοχή στα Basketball Camp Games, δώρα σε συμμετέχοντες, έπαθλα-μετάλλια στους νικητές
*Το camp δεν έχει μορφή κατασκήνωσης