Ραζνάτοβιτς: «Απίθανο να συμμετάσχει άλλη ομάδα στην Αδριατική Λίγκα»

Ο γνωστός ατζέντης πήρε θέση για το θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού στη Λίγκα και εμφανίστηκε αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ραζνάτοβιτς: «Απίθανο να συμμετάσχει άλλη ομάδα στην Αδριατική Λίγκα»

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει αίτημα για να συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα και το θέμα του βρίσκεται υπό συζήτηση. Στο Δ.Σ. της Παρασκευής το συγκεκριμένο ζήτημα δεν τέθηκε επί τάπητος και όπως ανέφερε σε ανακοίνωση της η Λίγκα θα χρειαστεί και η έγκριση της ΕΟΚ για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία των Πειραιωτών.

Για το θέμα του Ολυμπιακού, ωστόσο πήρε θέση ο γνωστός μεγαλοατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Σε δηλώσεις του ο ιθύνων νους της Μέγκα Μπέμαξ εμφανίστηκε αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού όπως ανέφερε δεν το επιτρέπει το καλεντάρι.

Η ανακοίνωση της Αδριατικής Λίγκας

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο «RTS»:

«Είναι απίθανο να βρεθεί τρόπος. Το να συμμετάσχει ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ομάδα είναι εκτός πραγματικότητας λόγω του καλενταριού. Προσπάθησαν τους εξηγήσω τα πάντα τώρα και έρχονται σε μένα και λένε ότι δεν μπορούμε να βρούμε 10 εκατομμύρια όρους. Μία ομάδα παλεύει για το πρωτάθλημα και οι υπόλοιπες για την ζωή τους».