Μπάχαλο στο ΔΣ της Αδριατικής Λίγκας - Αναβολή στο θέμα του Ολυμπιακού

Σε ρυθμούς... ΕΣΑΚΕ κινήθηκε η Αδριατική Λίγκα. Η Μπουντούτσνοστ αποχώρησε, ενώ νωρίτερα ζήτησε να επαναληφθούν οι τελικοί με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μπάχαλο στο ΔΣ της Αδριατικής Λίγκας - Αναβολή στο θέμα του Ολυμπιακού

Το ΔΣ της Αδριατικής Λίγκας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Βοσνία, θύμισε... ΕΣΑΚΕ. Οι ομάδες-μέλη πήγαν εκεί για να συζητήσουν τόσο για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, όσο και για τις εξελίξεις στο πρωτάθλημα, αλλά έφτασαν στο σημείο να τσακωθούν μεταξύ τους.

Το "παρών" έδωσαν οι πρόεδροι των Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν, Μπουντούτσνοστ και Τσεντεβίτα, με την τελευταία, όπως σας αναφέραμε, να παρουσιάζεται αρνητική για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα.

Κατά την διάρκεια του ΔΣ, η συζήτηση... φούντωσε, με τους ανθρώπους της Μπουντούτσνοστ να έχουν έντονα παράπονα από τους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα, στους οποίους έχασαν και τον τίτλο.

Παράλληλα, έκαναν πρόταση μομφής για την διοίκηση της Λίγκας, ζητώντας την αποχώρηση του προέδρου της Αδριατικής, Κρέζιμιρ Νόβοσελ, αλλά και την επανάληψη των τελικών! Τα αιτήματα τους δεν έγιναν δεκτά και ακολούθως αποχώρησαν από την αίθουσα, με τον πρόεδρο της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μποκάν, να αποχωρεί έντονα δυσαρεστημένος.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε ύστερα από έξι ώρες, δίχως να βγαίνει κάποιο αποτέλεσμα για το μέλλον του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα. Ουσιαστικά, οι ομάδες ούτε καν ψήφισαν για αυτό το ενδεχόμενο, εκτός από μία φιλολογική κουβέντα που έγινε για το θέμα, καθώς αναλώθηκαν περισσότερο στην αψιμαχία μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπουντούτσνοστ.

Η ψηφοφορία για το ενδεχόμενο συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική Λίγκα μετατέθηκε για το επόμενο ΔΣ, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ (πρόεδρος της Αδριατικής) κατέθεσε την παραίτηση του...