Ο Τουπάν μιλάει για πρώτη φορά μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό

Με τα καλύτερα λόγια περιγράφει τη ζωή του στην Ελλάδα, την εμπειρία του στον Πειραιά, ενώ πλέκει το εγκώμιο σε Σπανούλη και Πρίντεζη

Ο Τουπάν μιλάει για πρώτη φορά μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό

Ο Αξέλ Τουπάν παραχώρησε για πρώτη φορά μετά την φυγή του από τον Ολυμπιακό συνέντευξη στο γαλλικό dna.fr. O 26χρονος Γάλλος ρωτήθηκε φυσικά για το πρόωρο τέλος του από την ομάδα του Πειραιά, την εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και τη ζωή στην Αθήνα.

Αναλυτικά αποσπάσματα όσων είπε:

Για την πρόωρη αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω πολλά. Παρά την κατάληξη της ιστορίας πέρασα πολύ καλά εκεί. Είχα υψηλού επιπέδου προπονητές, δούλεψα με σπουδαίους παίκτες, ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα, ακόμα και σε διάστημα ενός χρόνου. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά η χρονιά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε».

Για την εμπειρία του στον σύλλογο του Πειραιά και στην Ελλάδα: «Συνολικά, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Ωστόσο, έπαιξα για ένα ιστορικό κλαμπ, για μια θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Οπότε, ακόμα και έτσι είναι μια σπουδαία εμπειρία, πολύ θετική. Σε ατομικό επίπεδο, είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον».

Για τη ζωή στην Αθήνα: «Ήταν φανταστικά (γελάει). Καλά εστιατόρια, καλός καιρός, η θάλασσα και τα νησιά ήταν πολύ κοντά. Ζούσα νότια μια ανάσα από τη θάλασσα, δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου καλύτερα στην Ευρώπη».