Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστώ τους προέδρους»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν ευχαριστώντας τους Αγγελόπουλους.

Σφαιρόπουλος: «Ευχαριστώ τους προέδρους»

Είχε πολύ μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός την επιστροφή στις νίκες μετά την απώλεια του Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Βαλένθια στο ΣΕΦ και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε και στην προσθήκη του Μπράουν ευχαριστώντας του αδερφούς Αγγελόπουλους για τη μεταγραφή.

Αρχικά μίλησε για το ματς με την Βαλένθια και τόνισε: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μία καλή, επιθετικά ομάδα. Αν εξαιρέσουμε την δεύτερη περίοδο, στο υπόλοιπο παιχνίδι ελέγξαμε το ματς από την άμυνά μας. Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι είναι ότι δεν είχαμε σταθερότητα σε όλο το παιχνίδι επιθετικά. Νομίζω πως το κλειδί ήταν καλή άμυνα, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα κι ότι βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να επιτεθούμε, με λέι απ, όταν τα μακρινά σουτ δεν έμπαιναν. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Όσον αφορά στην προσθήκη του Μπράουν ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε: «Είναι σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Δουλέψαμε περισσότερα στην άμυνα και κάναμε καλή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν που έχει ποιότητα και θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε».

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την εμφάνιση του Σπανούλη και επισήμανε: «Ο Σπανούλης είναι πολύπλευρος παίκτης. Έχει τον τρόπο να βρει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Όταν πρέπει να σουτάρει, σουτέρα. Όταν βρει χώρο, διεισδύει. Όταν κλείνεται, πασάρει. Έχω πει για τον Βασίλη ότι είναι ηγέτης μας και ασφαλώς δεν βγαίνουν τέτοιοι παίκτες συχνά».

Το κατά πόσο επηρέασε τους παίκτες του η απώλεια του Κυπέλλου ο Σφαιρόπουλος είπε: «Σίγουρα είμαστε επηρεασμένοι. Ήμασταν και στεναχωρημένοι. Είδατε ότι ψυχολογικά κάποιοι παίκτες ήταν πιο έτοιμοι από κάποιους άλλους. Πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα ανεβαίνουμε ψυχολογικά, για να είμαστε πιο έτοιμοι».