Οι οπαδοί της Μπούντουτσνοστ κράτησαν άγρυπνο τον Τόμιτς και τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

Άκρως αφιλόξενη αποδείχτηκε η Ποντγκόριτσα για του παίκτες του Μίλαν Τόμιτς, καθώς οι οπαδοί της Μπουντούτσνοστ δεν σκόπευαν να φερθούν σαν καλοί οικοδεσπότες.

 

Οι οπαδοί της Μπούντουτσνοστ κράτησαν άγρυπνο τον Τόμιτς και τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα

Οι Σέρβοι και οι Μαυροβούνιοι μπασκετόφιλοι ζουν στους ρυθμούς των τελικών της Αδριατικής Λίγκας, που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο Ερυθρός Αστέρας εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα έδρας του και διέλυσε την Μπουντούτσνοστ στο Βελιγράδι με σκορ 91-72 και 107-69, στα δυο πρώτα ματς.

Χρειάζεται μόλις μια νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να στεφτεί πρωταθλητής και να επικυρώσει το εισιτήριο επιστροφής του στην EuroLeague μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Η μαχητική Μπουντούτσνοστ κυνηγάει την απόλυτη ανατροπή και οι οπαδοί της κάνουν τα πάντα για να συνδράμουν στον αγώνα της, χρησιμοποιώντας ακόμα και αθέμιτα μέσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kurir.rs, Μαυροβούνιοι οπαδοί φρόντισαν να κρατήσουν άυπνους τους παίκτες του Αστέρα καθώς γύρω στις 3 τα ξημερώματα πήραν στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε η αποστολή κι άρχισαν να θορυβούν και να ανάβουν φωτιές!

Ο τρίτος τελικός της Αδριατικής Λίγκας έχει κριθεί υψηλού κινδύνου. Μάλιστα, η αποστολή της σέρβικης ομάδας αναγκάστηκε να ακολουθήσει μια διαφορετική διαδρομή από την συνηθισμένη για να φτάσει στην Ποντγκόριτσα.