Πως θα λειτουργήσει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός αν πάει στην Αδριατική

Στο ενδεχόμενο που ο Ολυμπιακός μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα, στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει παρουσία. 

Πως θα λειτουργήσει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός αν πάει στην Αδριατική

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι Χρήστος Μπαφές και Χρήστος Σταυρόπουλος, βρίσκονται στο Βελιγράδι τις τελευταίες ώρες, ώστε να συζητήσουν με τις ομάδες που αγωνίζονται στην Αδριατική Λίγκα, τις προθέσεις των Πειραιωτών. Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ραντεβού με πέντε ομάδες: Ερυθρού Αστέρα, Παρτιζάν, Τσεντεβίτα, Τσιμπόνα και Μπουντούτσνοστ.

Στο ενδεχόμενο που η πρόθεση των Πειραιωτών γίνει πράξη και οι "ερυθρόλευκοι" μετακομίσουν στη γειτονική διοργάνωση, ο Ολυμπιακός θα έχει παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είτε συνεχίσει να παίζει στην Α1, είτε συμμετάσχει στην Α2, στο ενδεχόμενο που υποβιβαστεί. Πως θα συμβεί αυτό; Με την δεύτερη ομάδα του!

Εκείνη των Ανδρών, η επαγγελματική, θα αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα, ενώ η δεύτερη, εκείνη των Νέων, θα συμμετάσχει στις εγχώριες διοργανώσεις. Έτσι οι Πειραιώτες θα μπορέσουν να διατηρήσουν το δικαίωμα τους για επιστροφή της πρώτης ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και εφόσον αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις σε ΕΟΚ και ΚΕΔ. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αλλάξει τίποτα...