Δεν πουλάνε την ΚΑΕ Ολυμπιακός οι Αγγελόπουλοι

Οι Αγγελόπουλοι θέλουν να μείνουν για πολλά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό. Δεν ψάχνουν να πουλήσουν, ούτε αναζητούν συμπαίκτη. Ο Ολυμπιακός προχωρά ενιαίος και αδιαίρετος. 

Δεν πουλάνε την ΚΑΕ Ολυμπιακός οι Αγγελόπουλοι

Σας αναφέραμε πριν λίγες μέρες με σχετικό κείμενο στο "ΦΩΣ" πως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν πάνε πουθενά! Διάθεση τους είναι να μείνουν για πολλά χρόνια ακόμη στο πηδάλιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που το εκμυστηρεύτηκαν και στο φιλικό τους περιβάλλον όπως σας είχαμε σχολιάσει.

Μπορεί το 2011 να έφτασαν κοντά στο να πουν "αντίο", κάτι που το είχαν γνωστοποιήσει και σε ανακοίνωση τους, αλλά τώρα γιατί όλη αυτή η παραφιλολογία; Επειδή οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν εκτός προημιτελικών στην Ευρώπη; Μετά από τέσσερις τελικούς (2012, 2013, 2015, 2017) EuroLeague μέσα σε 6 χρόνια... Τι να πει και ο Παναθηναϊκός που έχει να πάει σε Final Four από το 2012;

Να υποθέσουμε πως φτιάχτηκαν αυτά τα σενάρια λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές; Μας συγχωρείτε, αλλά ρίξτε μία ματιά και στις άλλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ακόμη και στις πρωτοκλασάτες, και θα παρατηρήσετε πως και εκεί υπάρχουν ανάλογα θέματα, ασχέτως αν δεν έχουν βγει στη φόρα. Δεν είναι αυτός λόγος, λοιπόν, να δημιουργούνται σκευωρίες περί αποχώρησης τους από το μεγάλο λιμάνι.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία κάνουν λόγο περί αποχώρησης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τονίζοντας, μάλιστα, πως ψάχνουν για συμπαίκτη, αναφέροντας τα ονόματα των Κωνσταντίνου Κόκκαλη (γιου του Σωκράτη), αλλά και του Γιώργου Λεριώτη, ο οποίος ηγείται με επιτυχία στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.

Να είναι καλά οι άνθρωποι, να έχουν την υγειά τους και να βρίσκονται πάντα κοντά στον σύλλογο, αλλά οι Αγγελόπουλοι ΔΕΝ ψάχνουν να πουλήσουν, ούτε και βγήκαν στην... αγορά για συμπαίκτη. Τα αδέλφια σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα στην ομάδα του Πειραιά. Το τι θα πρέπει να κάνουν για να επιστρέψουν οι "ερυθρόλευκοι" στην ελίτ της Ευρώπης, αλλά το πως θα λειτουργήσουν ώστε να αντιμετωπίσουν τα γνωστά προβλήματα στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν φεύγει κανείς λοιπόν...

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, τους τελευταίους μήνες, βρίσκονται πάντα σε επικοινωνία με την διοικητική ηγεσία του Ερασιτέχνη (με πρόεδρο τον Μιχάλη Κουντούρη), ενημερώνοντας τους ανθρώπους του συλλόγου για τις εξελίξεις, ενώ διατηρούν καλές σχέσεις και με την διοίκηση της ΠΑΕ και φυσικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το τμήμα μπάσκετ των "ερυθρολεύκων", λοιπόν, ήταν ενήμερο για την ανακοίνωση που θα έβγαζε η ΠΑΕ. Δεν ξαφνιάστηκαν στην ΚΑΕ από αυτή την εξέλιξη. Μία τοποθέτηση με την οποία όχι μόνο διαψεύδονται τα σενάρια περί αποχώρησης των Αγγελόπουλων, αλλά στέλνεται και μήνυμα συσπείρωσης προς πάσα κατεύθυνση, πως ο Ολυμπιακός είναι ενιαίος και αδιαίρετος.

Ενδεχομένως κάποιοι να αναρωτηθούν για τον λόγο που δεν έβγαλε ανακοίνωση διάψευσης όλων αυτών των φημολογιών η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η απάντηση είναι πως δεν γίνεται οι Αγγελόπουλοι να βγαίνουν και να διαψεύδουν μέρα παρά μέρα το κάθε τι που γράφεται τις τελευταίες μέρες που αφορά το μέλλον τους στο μεγάλο λιμάνι. Η ουσία είναι μία πάντως: Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν φεύγουν από την ΚΑΕ και θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο τιμόνι του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου για πολλά χρόνια ακόμη...