Oλυμπιακός: Δεν πάνε πουθενά οι Αγγελόπουλοι

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισαν στο φιλικό τους περιβάλλον πως δεν φεύγουν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας πως θα παραμείνουν στη θέση τους για αρκετά χρόνια ακόμη.

Oλυμπιακός: Δεν πάνε πουθενά οι Αγγελόπουλοι

To τελευταίο διάστημα γίνεται μία προσπάθεια από ορισμένους για διχασμό στον κόσμο του Ολυμπιακού. Δημιουργώντας… φανταστικά σενάρια, περί αποχώρησης των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου από την ΚΑΕ, σπεύδοντας μάλιστα να παρουσιάσουν και πρόσωπα που θα τους αντικαταστήσουν. Στόχος τους; Να βλάψουν το προφίλ τους.

Ένα όμως είναι το σίγουρο: Οι διοικητικοί ηγέτες των «ερυθρολεύκων» δεν πρόκειται να πάνε πουθενά! Όπως ανέφεραν σε στενό τους φιλικό περιβάλλον, τα αδέλφια έχουν την διάθεση να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη στην ομάδα μπάσκετ του Πειραιά, εξακολουθώντας να έχουν το ίδιος πάθος και μεράκι, για την μεγάλη τους αγάπη. Δεν υπάρχει δόση αλήθειας για σκέψεις τους περί… ηρωικής εξόδου. Ήδη οι Αγγελόπουλοι σκέφτονται το μέλλον, αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας τους, για το πώς θα καταφέρουν να την επαναφέρουν στην ελίτ της Ευρώπης.

Όσον αφορά για τον «πόλεμο» που έχουν ξεκινήσει την Ομοσπονδία, το «μέχρι τέλους» συνεχίζει να ισχύει. Δεν υπάρχει περίπτωση οι Πειραιώτες να κατέβουν να παίξουν σε ενδεχόμενο συνάντηση στα πλέι-οφς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αν δεν οριστούν ξένοι διαιτητές. Και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι πανέτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και για το σενάριο αποχώρησης τους από το ελληνικό πρωτάθλημα.