Με... Ζήση η προπόνηση της Εθνικής

Η Εθνική μας ομάδα βρίσκεται στη Γερμανία και ο Νίκος Ζήσης επισκέφτηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το οποίο βρίσκεται στο Μπάμπεργκ.

 Με... Ζήση η προπόνηση της Εθνικής

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες διεθνείς στην προπόνηση στο Μπάμπεργκ, την Παρασκευή (22/2).

Ο Νίκος Ζήσης, κάτοχος ενός χρυσού (2005) και ενός χάλκινου (2009) μεταλλίου σε Ευρωμπάσκετ, αλλά και του ασημένιου στο Μουντομπάσκετ του 2006, με τη γαλανόλευκη, έσπευσε να δει δια ζώσεις τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του, πριν τον αγώνα της Ελλάδας με τη Γερμανία, την Κυριακή (24/2), για τον 2ο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Από το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα κρίνεται εξάλλου η πρώτη θέση του Ομίλου για την Ελλάδα, με τον Ζήση να εμψυχώνει τους Έλληνες διεθνείς.

Ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος από το 2015 έως σήμερα αγωνίζεται στην Μπάμπεργκ, είχε ανακοινώσει στις 24 Μαϊου 2016 πως βάζει... τελεία στην καριέρα του με την εθνική ομάδα, σε ηλικία 33 ετών.

Ο Ζήσης αγωνιζόταν ανελλιπώς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το 2004 μέχρι να ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Συνολικά φόρεσε 189 φορές τη φανέλα της εθνικής ανδρών (273 μαζί με τις «μικρές» εθνικές έχοντας 1.455 πόντους και 7,7 κατά μέσο όρο).