Σκουρτόπουλος: «Μας έδωσαν τα μακρινά σουτ και το περιμέναμε»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επικράτηση κόντρα στη Γεωργία * Τι είπε απ΄ την άλλη ο Ηλίας Ζούρος 

Σκουρτόπουλος: «Μας έδωσαν τα μακρινά σουτ και το περιμέναμε»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, σχολίασε τα εξής για τη νίκη της "γαλανόλευκης" απέναντι στη Γεωργία, λέγοντας τα εξής:: «Ολοκληρώσαμε με ένα δύσκολο παιχνίδι σχεδόν όλα τα ματς των προκριματικών. Θέλαμε να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους της Κρήτης που ήταν δίπλα μας σε όλα τα ματς και η φιλοξενία τους ήταν υπέροχη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Το ματς ήταν σημαντικό για τη Γεωργία, γιατί με νίκη θα είχε καλές πιθανότητες πρόκρισης. Για κάποια διαστήματα χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Μας έδωσαν τα μακρινά σουτ και το περιμέναμε.

Στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο για λίγο, αλλά με την εμπειρία των παικτών μας πήραμε μια καλή νίκη. Όλα τα ματς είναι παράξενα και είναι δύσκολο να είσαι πάντα θετικός σε όλα τα ματς. Γι’ αυτό συγχαίρω τα παιδιά και τους συνεργάτες μου, γιατί ήταν συνεπείς και πετύχαμε κάτι πολύ σπουδαία. Φτάσαμε στα τελικά έχοντας ένα από τα καλύτερα ρεκόρ και τώρα πάμε με τη Γερμανία για να ολοκληρώσουμε τα τελικά με τον καλύτερο τρόπο».

Ηλίας Ζούρος (προπονητής Γεωργίας): «Συγχαίρω την Ελλάδα, προκρίθηκε και το άξιζε. Έπαιξε καλύτερα, όχι μόνο σήμερα, αλλά κι συνολικά. Ήταν συγκεντρωμένη στο στόχο. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εγώ είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδωσαν το 200%. Με καλές και κακές στιγμές, αλλά έδωσαν τα πάντα. Είχαμε μεγάλα προβλήματα, γιατί είχαμε απουσίες, όπως του Μπιτάντζε σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Μας έλειψαν και πολλοί γκαρντ. Όμως είμαι περήφανος, παλέψαμε, πλησιάσαμε στο σκορ, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις για 40 λεπτά με τον ίδιο τρόπο. Αντιμετωπίσαμε μια σπουδαία ομάδα, με πολύ ταλέντο και εμείς δυστυχώς δεν έχουμε την ίδια ποιότητα. Το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό, αλλά κάναμε πολύ καλή δουλειά. Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας και θα ήθελα γεμάτο γήπεδο με την Εσθονία, για να ευχαριστήσει ο κόσμος τους παίκτες που έδωσαν και την καρδιά τους για την εθνική ομάδα. Γι’ αυτό περιμένω 10.000 κόσμο».