Ολυμπιακός: Ασπίδα Κουντούρη στους Αγγελόπουλους!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε πολύωρη συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του.

Ολυμπιακός: Ασπίδα Κουντούρη στους Αγγελόπουλους!

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, συζητώντας τόσο τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, όσο και τις ιστορικές αποφάσεις που πήραν.

Δεν είναι μόνο πως οι "ερυθρόλευκοι" αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα, αλλά και η ανακοίνωση τους. Οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν πως δεν θα συμμετάσχουν ξανά σε αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αν η αναμέτρηση δεν διεξαχθεί με ξένους διαιτητές. Αν τα "θέλω" τους δεν γίνουν πράξη, δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, όντας έτοιμοι να δεχτούν την κάθε κύρωση. Και τι θα γίνει μετά; Υπάρχει και η Αδριατική Λίγκα!

Τι λέει όμως και ο Ερασιτέχνης; Με τον πρόεδρο του, Μιχάλη Κουντούρη, εξέφρασε την απόλυτη στήριξη του στις ενέργειες της πειραϊκής ΚΑΕ, επισημαίνοντας στους αδελφούς Αγγελόπουλους πως είναι μαζί τους. Ο Ερασιτέχνης, λοιπόν, ύψωσε την ασπίδα του (και) στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου. Ο Ολυμπιακός προχωρά ενιαίος και αδιαίρετος!

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κύριοι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (15/02) με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη.

Στην πολύωρη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ και υπήρξε απόλυτη στήριξη εκ μέρους του Ερασιτέχνη στις θέσεις της ΚΑΕ.