Βετσβάργκας: «Ελπίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα αφήσει τους Τίμα και Στρέλνιεκς»

Ο προπονητής της Λετονίας, Άρνις Βετσβάγκαρς, αγωνιά για το αν ο Ολυμπιακός θα αφήσει τους Τίμα-Στρέλνιεκς να ενσωματωθούν με την εθνική τους ομάδα.

 Βετσβάργκας: «Ελπίζουμε πως ο Ολυμπιακός θα αφήσει τους Τίμα και Στρέλνιεκς»

Η Λετονία δίνει μάχη για να πάρει την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Μάλιστα, έχουν δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά τους, αντιμετωπίζοντας τις Ισπανία και Μαυροβούνιο.

Ο προπονητής της Λετονίας, Άρνις Βετσβάγκαρς, θέλει να έχει τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα στη σύνθεση του, αλλά αναρωτιέται αν ο Ολυμπιακός θα τους αφήσει να δώσουν το "παρών". Βέβαια, αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί. Η Λετονία παίζει κόντρα στην Ισπανία την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και μία μέρα νωρίτερα, οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του σχολίασε πως: "Η Αρμάνι Μιλάνο έχει επιβεβαιώσει πως ο Ντάιρις Μπέρτανς θα μπορέσει να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας μετά το παιχνίδι της 21ης Φεβρουαρίου (σ.σ. με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ). Υπάρχει ένας καλός λόγος να περιμένουμε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει το ίδιο με τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιάνις Τίμα. Η επικοινωνία με τις ομάδες και τους εκπροσώπους συνεχίζεται".