Μάλκοβιτς : «Βρωμιές εκτός γηπέδου στο ελληνικό μπάσκετ»

Μιλώντας σε ισπανικό περιοδικό, ο Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα... πράγματα. 

Μάλκοβιτς : «Βρωμιές εκτός γηπέδου στο ελληνικό μπάσκετ»

Παρότι έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς δέχεται ακόμα ερωτήσεις για τη θητεία του στην Ελλάδα και τους «πράσινους».

Ο 66χρονος τεχνικός έδωσε συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό «Jot Down» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ντομινίκ Γουίλκινς ενώ τόνισε πως υπάρχουν «πολλές βρωμιές εκτός γηπέδου στο ελληνικό μπάσκετ».

«Αυτό που γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές βρωμιές εκτός γηπέδου. Πάντα κάτι συμβαίνει» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Γουίλκινς:

«Δεν βρίσαμε ο ένας τον άλλον όπως γράφτηκε αλλά το πρόβλημα με τον Ντομινίκ είναι ότι δεν είχε δουλέψει ποτέ το καλοκαίρι. Στην πρώτη μας συνάντηση τον είδα να κάθεται πίσω από μια μπασκέτα. Τον ρώτησα τι δεν πήγαινε καλά και μου είπε ότι έχει άσθμα. Του είπα ότι με τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που ήταν η αμοιβή του δεν είχε δικαίωμα να έχει άσθμα. Αυτό κράτησε 3-4 μήνες. Έπειτα έπαιζε σαν κτήνος! Έκλεβε μπάλες, κάρφωνε πάνω από τον Βράνκοβιτς! Ήταν σούπερ παίκτης».

Αναφορικά με το Final Four του Παρισιού, τόνισε : «Ήξερα ότι η Μπαρτσελόνα θα ασκούσε τεράστια πίεση στον διαιτητή Πασκάλ Ντοριζόν. Δεν σφύριζαν φάουλ υπέρ μας. Μίλησα με τον διαιτητή στο ημίχρονο του αγώνα και του εξήγησα πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό! Ότι το ματς θα εξελισσόταν σε καταστροφή και ότι θα το πληρώσει. Άρα όσοι λένε ότι η τελευταία φάση κρίθηκε από τους διαιτητές θα πρέπει να δουν όλο το παιχνίδι!»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας