Παπαθεοδώρου: "Τα αντανακλαστικά μας σε εγρήγορση"

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με το Ρέθυμνο με μία προπόνηση στο κλειστό της κρητικής πόλης και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στα αντανακλαστικά που θα πρέπει να έχουν οι παίκτες του απέναντι σε μια ομάδα που θα παίζει για τη... ζωή της.

Παπαθεοδώρου: "Τα αντανακλαστικά μας σε εγρήγορση"

Η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκινώντας το μεσημέρι της Πέμπτης από το Παρίσι, έφτασε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ στο Ρέθυμνο και σήμερα ουσιαστικά έγινε η μοναδική προπόνηση προετοιμασίας για τον αυριανό αγώνα.

Ο Τζαμάλ Τζόουνς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στον αγώνα με το Ρέθυμνο θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφερόμενος στον αγώνα με το Ρέθυμνο τόνισε: «Ξεκινάμε το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας το Ρέθυμνο. Γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό και κρίσιμο είναι αυτό το παιχνίδι για το Ρέθυμνο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι τα αντανακλαστικά μας θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Θα βρούμε μία ομάδα που θα έχει πολύ μεγάλη διάθεση για να κερδίσει το παιχνίδι. Πρέπει να ελέγξουμε το επιθετικό τους transition, καθώς παραδοσιακά στο γήπεδό τους είναι μία ομάδα που το επιδιώκει. Να κοντρολάρουμε τα ατομικά χαρακτηριστικά κάποιων ικανών σκόρερ που έχουν και ταυτόχρονα να τρέξουμε με καθαρό μυαλό και καλές επιλογές στις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».