Το Κονέκτικατ έκανε την έκπληξη και θα βρεθεί απέναντι στον Αντρέι Στογιάκοβιτς

Το Κονέκτικατ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε το Ντιουκ από τη συνέχεια του March Madness. 

Το Κονέκτικατ έκανε την έκπληξη και θα βρεθεί απέναντι στον Αντρέι Στογιάκοβιτς

Ένα φανταστικό παιχνίδι πρόσφεραν το Κονέκτικατ και το Ντιούκ, για το τελευταίο εισιτήριο του Final Four της March Madness. Τελικά, το UConn πραγματοποίησε μια επική πρόκριση από το -17, για να επικρατήσει με 73-72 χάρη σε τρίποντη «βόμβα» του Μπρέιλον Μάλινς σχεδόν από το κέντρο.

Το Ντιούκ ουσιαστικά «αυτοκτόνησε» και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφαία τετράδα του κολεγιακού πρωταθλήματος. Η ομάδα των αδερφών Μπούζερ είχε προβάδισμα δύο πόντων και την κατοχή 10'' πριν την λήξη, όμως τα έκαναν όλα... λάθος.

Έτσι, το Κονέκτικατ συμπλήρωσε την τετράδα του Final Four στην March Madness και θα διασταυρώσει τα ξίφη του με το Ιλινόι του Αντρέι Στογιάκοβιτς, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα παίξουν το Μίσιγκαν με την Αριζόνα.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110