Εντός έδρας ήττα στο φινάλε για τη Μονακό από τη Μπουργκ
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ηττήθηκε με 91-89 από τη Μπουργκ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.
Εντός έδρας ήττα από τη Μπουργκ υπέστη η Μονακό, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.
Με καλάθι του Μοκόκα πέντε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν από το Σαλέ Γκαστόν, κερδίζοντας με 91-89. Να αναφέρουμε πώς οι γηπεδούχοι έπαιξαν χωρίς τον Μάικ Τζέιμς, που τιμωρήθηκε από τη γαλλική ομοσπονδία για το σκηνικό τη προηγούμενης αγωνιστικής με τη Λε Μαν.
Από τους νικητές, ο Άνταμ Μοκόκα δεν έβαλε μόνο το νικητήριο καλάθι, αλλά μέτρησε 23 πόντους και 14 ριμπάουντ, όντας ο απόλυτος MVP της αναμέτρησης. Μεγάλο ματς και από τον Κέβιν Κοκιλά με 16 πόντους και 14 ριμπάουντ.
Από τους ηττημένους, ο Ελί Οκόμπο προσπάθησε να μπει στα... παπούτσια του Μάικ Τζέιμς και μέτρησε 28 πόντους, όμως δεν έφτασε στη Μονακό. Ακολούθησε με 13 ο Μίροτιτς.
Tα δεκάλεπτα: 28-27, 52-44, 71-64, 89-91