Ο Ακίλε Πολονάρα κέρδισε ακόμη μια μάχη

Ο Ιταλός έπεσε σε κώμα για δέκα μέρες και, ενάντια στις πιθανότητες, ξύπνησε και συνεχίζει να παλεύει. 

Ο Ακίλε Πολονάρα κέρδισε ακόμη μια μάχη

Ο Ακίλε Πολονάρα είναι ένας πραγματικός μαχητής της ζωής. Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας σκοπεύει να κερδίσει τον καρκίνο για δεύτερη φορά στη ζωή του και όσες αντιξοότητες υπάρχουν, δε τον βάζουν από κάτω.

Πριν από περίπου 1.5 μήνα, ο Ακίλε Πολονάρα έκανε μεταμόσχευση μυελού των οστών από δότρια που ήταν συμβατή κατά 90%. Όμως, εξαιτίας μιας θρόμβωσης, έπεσε σε κώμα, όπου και παρέμεινε για 10 μέρες. Η μεταμόσχευση έγινε στις 25 Σεπτεμβρίου κι ο Πολονάρα ξύπνησε σήμερα, 4 Νοεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητές του να ξυπνήσει ήταν περίπου στο 10%, ο Ιταλός κατάφερε να σηκωθεί και πάλι στα πόδια του. Στο πλευρό του βρίσκονται συνεχώς η οικογένειά του και οι φίλοι του.

Θυμίζουμε ότι η Σάσαρι του έδωσε φέτος συμβόλαιο για να τον εμψυχώσει και τον έχει κανονικά στο ρόστερ της.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110