Άρης: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Χάποελ, στο ντεμπούτο Μίλιτσιτς

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Βελιγράδι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του EuroCup.

Άρης: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στη Χάποελ, στο ντεμπούτο Μίλιτσιτς

Ο Άρης, με τον Ιγκόρ Μίλιτσιτς να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο, ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το EuroCup. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Χάποελ Ιερουσαλήμ (21:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του θεσμού.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Αυτοκράτορα, κόντρα σε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, υπάρχει πίστη και καλύτερο κλίμα, μετά και τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Όσο για τη Χάποελ, στο ρόστερ της οποίας ξεχωρίζει ο Τζάρεντ Χάρπερ, προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ από τη Χαλίλ Γκιλμπόα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, Μπράις Τζόουνς, Μπριν Φορμπς, Άλεξ Μερκβιλάντζε, Τζέικ Φόρεστερ, Στέλιος Πουλιανίτης, Γιώργος Γκιουζέλης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Καζαμίας, Στίβεν Ίνοχ, Ρόνι Χάρελ, Αρνόλντας Κουλμπόκα.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110