Έντι Τζόνσον: «Πιτίνο θα χάσεις από την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό»

Ο θρυλικός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Έντι Τζόνσον, σχολίασε πως ο Ρικ Πιτίνο θα αγαπήσει την Ελλάδα, αλλά θα χάσει από την ομάδα του.

 Έντι Τζόνσον: «Πιτίνο θα χάσεις από την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό»

Ο Έντι Τζόνσον αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό την σεζόν 1994-1995. Οδήγησε τους Πειραιώτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, αλλά και στον τελικό της EuroLeague. Μάλιστα, με τα "καυτά" του τρίποντα στον ημιτελικό, είχε "σκοτώσει" τον Παναθηναϊκό, δίνοντας την πρόκριση στον τελικό στους "ερυθρόλευκους" με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Έντι Τζόνσον αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ που έχουν περάσει από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, λατρεύτηκε από το κοινό του Ολυμπιακού, όπως και εκείνος αγάπησε την χώρα μας, αλλά και την ομάδα του Πειραιά.

Ο Έντι Τζόνσον ενημερώθηκε για την απόφαση του συμπατριώτη του κόουτς, Ρικ Πιτίνο, να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και του έστειλε το εξής μήνυμα μέσω twitter: "Σπουδαία κίνηση από τον Πιτίνο. Μου αρέσει η απόφαση του γιατί θα δώσει προσοχή σε μία υπέροχη χώρα, αλλά και σε μία καταπληκτική διοργάνωση. Θα το λατρέψει εκτός από το να χάνει από την ομάδα μου", εννοώντας φυσικά τον Ολυμπιακό.