Η απάντηση του Σπανούλη για το αν θα κάνει έκτο παιδί

Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στο μαγαζί που άνοιξε η κουνιάδα του, Βαλέρια Χοψονίδου, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το αν θα κάνει και έκτο παιδί με την Ολυμπία. 

Η απάντηση του Σπανούλη για το αν θα κάνει έκτο παιδί

Πριν λίγες μέρες έγιναν τα εγκαίνια στη Γλυφάδα του νέου μαγαζιού με ρούχα της κουνιάδας του Βασίλη Σπανούλη, Βαλέριας Χοψονίδου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο νέο της εγχείρημα, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το αν είναι πρόθυμος να κάνει και έκτο παιδί με την σύζυγο του, Ολυμπία.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Πάντα είμαστε εδώ να στηρίξουμε την Βαλέρια στην προσπάθεια που κάνει. Θέλω να της δώσω συγχαρητήρια γιατί ξέρω με πόσο κόπο έφτιαξε αυτό το μαγαζί και αυτά τα ρούχα. Καλές δουλειές!».

Για το πότε ξεκουράζεται: «Το βράδυ. Χαμός. Από την μία μπορεί να κουραζόμαστε καμία φορά, αλλά από την άλλη είναι ευλογία. Προσπαθούμε να ζήσουμε την κάθε στιγμή τώρα που είναι μικρά, γιατί όταν μεγαλώσουν δεν θα τα ζήσουμε όπως τώρα».

Για το αν τα παιδιά του θα ακολουθήσουν τα χνάρια του: Τι να πω; Μακάρι να τον ακολουθήσουν! Εγώ δεν θα πιέσω κανέναν. Το θέμα είναι να αγαπήσει αυτό που κάνεις, οπότε αν το αγαπήσουν, γιατί όχι; Στηρίζουν τον μπαμπά τους τα παιδιά μου!»

Για το αν είναι πρόθυμος να κάνει και έκτο παιδί: "Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις (γέλια)».