O Oλυμπιακός ψάχνει το... μπαμ με Γουοναμέικερ(vid)

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός περιμένει στη... γωνία για να κάνει το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" με την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Μπραντ Ουοναμέικερ. 

 O Oλυμπιακός ψάχνει το... μπαμ με Γουοναμέικερ(vid)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NOVA, ο Ολυμπιακός περιμένει στη... γωνία για να πραγματοποιήσει το μεγάλο μεταγραφικό "μπαμ" με την απόκτηση του Μπραντ Γουοναμέικερ!

Ο 29χρονος γκαρντ (25/7/1989) ανήκει στους Σέλτικς από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να βρει ενεργό ρόλο στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα πλέον να αγωνίζεται στη G-League και στους Maine Red Claws. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Βοστώνης, αλλά υπάρχει η δυνατότητα αυτό να "σπάσει" και να μείνει ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνωρίζει αρκετά καλά ο Ντέιβιντ Μπλατ, καθώς συνεργάστηκε περίφημα μαζί του στη Νταρουσάφακα την σεζόν 2016-2017, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό γκαρντ, εγνωσμένης αξίας, με εμπειρία και πολλές παραστάσεις σε επίπεδο EuroLeague. Ας μην ξεχνάμε πως για μία διετία (2014-2016) αγωνίστηκε και στη Μπάμπεργκ.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την Φενέρμπαχτσε, ο Μπραντ Γουονοαμέικερ (1.93 ύψος) είχε μέσο όρο 11.3 πόντους, 3.8 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ (σε 26.1 λεπτά συμμετοχής) σε 36 ματς. Με την Νταρουσάφακα, όντας υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλάτ, η στατιστική του κατάγραψε τα εξής: 16.7 πόντοι, 4.6 ασίστ, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα (33.5 λεπτά), σε 36 ματς.