Εθνική Ανδρών: Νέα πρόσωπα στο τελευταίο «παράθυρο» της FIBA

Με νέα πρόσωπα, αλλά και χωρίς παίκτες Ευρωλίγκας θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στο τελευταίο «παράθυρο» προκριματικών της FIBA. 

Εθνική Ανδρών: Νέα πρόσωπα στο τελευταίο «παράθυρο» της FIBA

Με νέα πρόσωπα στην προεπιλογή της η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα ολοκληρώσει το τελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA. Για πρώτη φορά κλήθηκε ο Θανάσης Τσαϊρέλης του Προμηθέα, ενώ μετά από καιρό επιστρέφουν οι Μιχάλης Λούντζης (Λαύριο), Δημήτρης Μαυροειδής(Κολοσσός) και Βασίλης Μουράτος (Περιστέρι).

Ακόμα, στις κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου συμπεριλήφθηκε και ο Γιάννης Μπορούσης, ενώ στην προεπιλογή δεν υπάρχει κανένας παίκτης ομάδας EuroLeague.

Η Ελλάδα, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τις Γερμανία (30/11) και Σερβία (3/12), εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Οι 14 παίκτες που κάλεσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος: Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος