Σμιθ για Λαζάρεβιτς-Νάναλι: «Αυτά που είδα δε τα έπιασε η κάμερα»

Στο περιστατικό μεταξύ Λαζάρεβιτς και Νάναλι αναφέρθηκε ο Τζέιλεν Σμιθ που υπερασπίστηκε τον συμπαίκτη του στην Παρτιζάν.

Σμιθ για Λαζάρεβιτς-Νάναλι: «Αυτά που είδα δε τα έπιασε η κάμερα»

Ότι θα πάρει να καταθέσει στην αστυνομία για το περιστατικό ανάμεσα σε Λαζάρεβιτς και Νάναλι στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Παρτιζάν.

«Είναι δύσκολο. Ήμουν εκεί σε όλο αυτό. Πιθανότατα είχαν πλεονέκτημα (σ.σ ο Ερυθρός Αστέρας). Ένας τύπος που δεν έπαιζε (σ.σ ο Λαζάρεβιτς) προκάλεσε τον Τζέιμς και αυτός απλώς υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ο τύπος εμφανίστηκε και ήθελε να κάνει κάτι. Ο Τζέιμς υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Αν ρωτήσεις τον οποιοδήποτε, θα σου πει ότι αν συνέβαινε σε αυτόν θα είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του στην "mozzartsport".

Ενώ πρόσθεσε: «Θα υπερασπιζόταν τον εαυτό του για να μην τον πνίξει αυτός που ήταν μπροστά του. Βλέπετε το χαρτί της αστυνομίας. Πρέπει να πάω το πρωί να καταθέσω, ήμουν ο μόνος που είδε τα πάντα. Δεν ξέρω αν το γνώριζε αυτό η Αστυνομία. Είδα και εγώ το video που κυκλοφόρησε, αλλά ό,τι είδα εγώ δεν το έπιασε η κάμερα. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν εμφανίστηκε. Ελπίζω όταν πάω να δω όλο το επεισόδιο. Εγώ θα πω την δική μου πλευρά».