Σπανούλης: «Μπορώ να προσαρμοστώ σε όλα τα στυλ παιχνιδιού»

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη, τονίζοντας πως μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα στυλ παιχνιδιού και αποκάλυψε το μυστικό που τον κρατά σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Σπανούλης: «Μπορώ να προσαρμοστώ σε όλα τα στυλ παιχνιδιού»

O Bασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Eurohoops, μιλώντας τόσο για την ανανεωμένη ομάδα του Ολυμπιακού, όσο και για το μυστικό που τον κρατά σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Ο Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για τον Ολυμπιακό της φετινής σεζόν, σχολιάζοντας τα εξής: «Θα παίξουμε σε πολύ πιο γρήγορο ρυθμό, με παραπάνω κατοχές και πολλή κίνηση από όλους τους παίκτες που εμπλέκονται στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Με πολλή αθλητικότητα, με ενέργεια και με μια καλή μίξη έμπειρων και νέων παιδιών».

Για το αν μπορεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, δήλωσε: «Επειδή αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνω μπορώ να προσαρμοστώ σε όλα τα στυλ παιχνιδιού. Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε τον τρόπο να νικήσει η ομάδα. Το μπάσκετ είναι ένα και το αυτό, αρκεί να έχεις την διάθεση και το μυαλό να ακολουθήσεις την φιλοσοφία που θέλει ο προπονητής. Όλοι προσπαθούμε να ανταποκριθούμε και πιστεύω πως το νέο στιλ ταιριάζει στην ομάδα μας, όλα τα παιδιά τους αρέσει να τρέχουν, να πασάρουν, να παίζουμε άμυνα και ομαδικό μπάσκετ. Και μένα μου αρέσουν οι καινούριες προκλήσεις, μου αρέσει να βελτιώνομαι και να προσθέτω καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μου και να που έχω την ευκαιρία να το κάνω αυτό».

Για το μυστικό που παραμένει σε καλή κατάσταση, εξήγησε: «Όλη μου η καθημερινότητα είναι το πως θα μπορώ να έχω το κορμί μου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από τις ώρες που κάνω προπόνηση, βάρη, πότε κοιμάμαι, τι τρώω και πότε θα το φάω. Τι αποθεραπεία πρέπει να κάνω, πόση ώρα θα κάνω μασάζ, πόσο θα μπω στον πάγο.

Γενικά το μπάσκετ το σκέφτομαι όχι μόνο όταν παίζω, αλλά όλη τη μέρα. Ακόμα και όταν πάω να δω τα παιδιά μου να παίζουν μπάσκετ, μέσα από το μυαλό μου θα περάσει τι πρέπει να κάνω την επόμενη στιγμή για να νιώσω καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι συνέχεια το μπάσκετ, ακόμα και πριν πάω να κοιμηθώ σκέφτομαι τι έκανα καλά, τι δεν έκανα καλά, τι πρέπει να βελτιώσω, τι να κρατήσω, τι να αφήσω. Πάντα το σκέφτομαι πολύ το μπάσκετ».

ΠΗΓΗ: EUROHOOPS

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ